crawl

Somewhere over the rainbow...

koumpia

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ostrich Pillow



«Το «Μαξιλάρι – Στρουθοκάμηλος» προσφέρει ένα μικρό περιβάλλον το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις έναν υπνάκο στο γραφείο, στο ταξίδι η όπου αλλού επιθυμείς…»

Νομίζω ότι που και που χρειαζόμαστε λίγες δόσεις γέλιου και το συγκεκριμένο, πραγματικό προϊόν με έκανε να γελάσω αρκετά. Σου παρουσιάζω την αγγελία όπως ακριβώς την διάβασα:

«Ο μοναδικός του σχεδιασμός προσφέρει ένα ζεστό και άνετο υπνάκο. με εύκολα και απλά! Έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα μικρό ιδιωτικό χώρο μέσα σε έναν δημόσιο,  όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Το μαλακό εσωτερικό καταφύγιο του, απομονώνει το κεφάλι και τα χέρια σας (το μυαλό και το σώμα) για ένα σύντομο διάλειμμα, χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το γραφείο σας, την καρέκλα ή όπου κι αν βρίσκεστε



Διασκεδάστε και ξεκουραστείτε οπουδήποτε! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε ένα μέρος για «υπνάκο», μετά να γλιστρήσετε στο στρουθοκαμηλο- μαξιλάρι σας και είστε έτοιμοι. Το έχουμε δοκιμάσει σε αεροδρόμια, τρένα, αεροπλάνα, βιβλιοθήκες, στο γραφείο, σε καναπέδες, ακόμη και στο πάτωμα και είναι πραγματικά υπέροχο! Πάρτε το μαζί σας στην παραλία ή το σκι και αν σας αρέσει, στείλτε μας τις φωτογραφίες σας! Θέλουμε πολύ να μάθουμε για τους στρουθοκαμηλο-υπνάκους σας!

Δουλεύουμε το ΜΑΞΙΛΑΡΙ - ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ για ένα έτος, ελέγχοντας και εξερευνώντας τις τέλειες αναλογίες και τα υλικά για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για έναν καλό υπνάκο. Τώρα, είμαστε πλέον έτοιμοι να το φέρουμε στην αγορά».

Μπορώ να σκεφτώ καμιά 300αριά ανθρωπάκια που χαλαρά έχουν ήδη παραγγείλει το Ostrich Pillow! Θα τους φανεί πολύ χρήσιμο στους συχνούς υπνάκους τους… 


πληροφορίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πες την γνώμη σου....

Όλα Τα Γίδια Είναι Ίδια - olatagidia.blogspot.com