crawl

Somewhere over the rainbow...

koumpia

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς (αρχαία Κινεζικη κατάρα)

Χωρίς κανένα ίχνος συμπάθειας ( η εμπάθειας) προς τον συγκεκριμένο βουλευτή, αποφάσισα να αναρτήσω αυτό το βίντεο για να μάθουμε ή να θυμηθούμε όλοι μια αρχαία Κινέζικη κατάρα η οποία λέει: "Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς..."
Απο την άλλη, είναι αρκετά ενδιαφέρον να ακούγονται σην βουλή όροι και έννοιες όπως: Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Νέα Τάξη Πραγμάτων, γιατί το συμπέρασμα που αποκομίζεις είναι πως αυτοί οι όροι τους οποίους ακούγαμε μονάχα απο "γραφικούς" σε περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές, είναι όροι και έννοιες πολύ γνωστοί σε κάθε βουλευτή! Αυτό απο μόνο του είναι αρκετό για να μας προβληματίσει. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να αποδειχθεί και το γεγονός ότι "μας ψεκάζουν"!


Απ' ολα αυτά τα εκπληκτικά που ακούγονται και καταγγελόνται απο τον κύριο Καμμένο, ας σταθούμε σε κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε:
"Το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι σαφές. Ο σφετερισμός με οποιοδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρεόυν απο αυτήν διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε και αρχίζει η παραγραφή του εγκλήματος. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεωούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πες την γνώμη σου....

Όλα Τα Γίδια Είναι Ίδια - olatagidia.blogspot.com